HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yer Döşeme Taşları

18-08-2022 19:54
Yer Döşeme Taşları

Yer döşeme taşları iç mekan ve dış mekan dekorasyonu için kullanılan doğal taşlar kullanılarak yapılan bir zemin döşeme çeşididir. İç ve dış mekanların modern, estetik ve daha gösterişli gözükmesi için yer kaplama ürünleri olarak kullanılır. Doğal taş yer kaplamaları suya, neme, aşınmaya ve darbelere karşı dayanıklı olduğu için sıklıkla dekorasyon ve peyzaj amaçlı tercih edilir.

ÖZKUL Yer Döşeme Taşları

En Çok tercih edilen Terrazzo Yer Döşeme taşları kategorimize göz atın.

Yer Döşeme Taşları Nedir?

balkon zemin döşemeleri

Zamanla eskiyen ve eski modern görüntüsünden eser kalmayan yer döşeme taşı kötü görüntüsü ile sizi üzebilir. Bu taşları zamanı geldiğinde değiştirilerek mekana tekrar estetik değer katılabilir. Yeni bir dekorasyon yapılacağı zaman yer döşemeleri değişimin en son aşaması gibi gözükse de bir mekana estetik değer katan en önemli ürünlerden biri zemin kaplama ürünleridir. Bu yüzden duvar boyamak ya da diğer eşyaları değiştirme ile işe başlamak yerine zemin kaplama malzemeleri araştırması ile işe başlayabilirsiniz.

Aşağıda iç mekan ve dış mekan yer döşeme taşları hakkında detaylı bilgi alabilir ve yer döşeme çeşitleri nelerdir, nerelerde kullanılır gibi sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.

Yer döşeme taşları seçerken kafanız biraz karışabilir. Çok fazla seçenek vardır ve bu seçenekler arasından hangisinin doğru ürün olduğuna karar veremeyebilirsiniz. Satın alacağınız yer döşeme taşlarının suya, neme ve aşınmalara karşı dayanıklı olması sizi zamanla oluşabilecek maliyetlerden kurtaracaktır. Bu yüzden kapsamlı bir araştırma sonrası yer döşeme taşları satın almalısınız.

Yer döşeme taşı sadece eviniz için değil; dış mekan peyzajı için de sık sık tercih edilir. Yüzey döşeme kaplamaları olarak da bilinen bu ürünlerin ıslak ve nemli yüzeyler ile temas ettiği zaman dayanıklı olması gerekir. Bu dayanıklılık zaman içerisinde ekstra bir maliyeti önleyeceği gibi yaz ve kış aylarında mekanın estetik değerinden bir şey kaybetmediğini gösterecektir. Bu yüzden yer döşeme taşları tercih ederken doğal taş yer döşemesi tercih edebilir ve mekanlara zarif dokunuşlar yapabilirsiniz.

Doğal Taş Yer Döşeme Modelleri

doğal yer döşeme taşı-1

Hem geleneksel hem de çağdaş stiller için seçenekler sunan doğal taş yer döşemesi çeşitleri her projeye uygun renk ve tasarımları ile beğeni toplamaktadır. Doğal taş yer kaplaması, son derece pratik bir seçimdir. Alana estetik değer katan zemin çeşitleridir. Doğal taş yer döşemesi güzel görünüme sahiptir, dayanıklıdır, temizlenmesi ve bakımı kolaydır ve yerden ısıtma ile mükemmel bir şekilde kış aylarında evin sıcak olmasını sağlar.

Dış mekan zemin kaplama taşları olarak da kullanılabilen bu ürünler kusursuz bir döşeme ile peyzaj çalışmalarının bir numaralı ürünü haline gelmektedir. Doğal taş yer döşeme çeşitleri oldukça fazladır. Bu yüzden yer kaplaması fiyatları da seçeceğiniz ürüne bağlı olarak değişiklik gösterecektir.

Yer döşeme çeşitleri nelerdir?

doğal yer döşeme taşı-2

Doğal taş yer döşeme çeşitleri oldukça fazladır. Bunlar;

Yukarıda saydığımız doğal taş yer döşeme çeşitleri hepsi birbirinden şık tasarımlara sahip ürünlerdir. Hem dış mekan yer döşeme taşları hem de iç mekan yer döşeme taşları olarak kullanılır. Her zevke hitap eden farklı tasarımları ile sizlere sunulmaktadır. Özkul Karo olarak sizler için yer döşeme taşı üretiyoruz. Yukarıdaki linkleri tıklayarak doğal taş yer döşeme çeşitlerini inceleyebilirsiniz.

Hepsi birbirinden şık ve estetik tasarımlara sahip olan bu dekoratif yer döşeme taşı iç ve dış mekan peyzajında tercih edilmektedir.

Modern Dış Mekan Yer Döşeme Taşları Modelleri

yer döşeme taşı

Dış mekan yer döşeme taşları beton, granit, mermer, terrazzo, wash beton karo ve benzeri ürünler olmak üzere bir çok farklı ürün çeşidi ile bizlere sunulmaktadır. Bu ürünler arasından seçim yaparken fiyat araştırması önceliğiniz olacaktır. Eğer uygun fiyatlı dış mekan yer döşeme taşları arıyorsanız doğru yerdesiniz. Yukarıda saydığımız zemin taş döşeme çeşitleri ile bahçe ve benzeri alanlara estetik değer katabilirsiniz.

Peyzaj çalışmaları için özellikle geliştirilen bu ürünler farklı renk ve desen seçeneklerine sahiptir. Bu özellikleri ile kullanıcılar büyük bir memnuniyet ile bu tasarımlar içerisinden tarzına en uygun olanı seçerler. Ergonomik tasarımları ile her mekana uyum sağlayabilecek şekilde ürünlere boyutlandırma yapılmaktadır. Modern dış mekan yer döşeme taşı bahçe yer döşeme yer döşeme çeşitleri olarak karşımıza çıkar. Bahçe peyzajına önem veren kişiler tarafından tercih edilmektedir.

Bahçe yer döşeme çeşitleri portatif ürünlerdir. Sökülüp bir başka yere takılabilir. Kullanıcı dostu olan bu zemin taş döşeme çeşitleri ile güzelleşen mekanlarda keyif yapabilirsiniz. Ayrıca doğal taş yer döşeme çeşitleri size ve sevdiklerinize zarar verecek kimyasal maddeler içermez. Bu yüzden üzerinde zevkle gezebilir ve doğallığın tadını çıkarabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Zemin Taş Döşeme Çeşitleri

Aşağıda uygun fiyatlı zemin taş döşeme çeşitleri bulunmaktadır. İç veya dış mekan fark etmeksizin uygun fiyatlı yer kaplamaları arasından seçim yapmak isterseniz suni granit, suni mermer, terrazzo, beton yer döşemeleri, wash beton karo, doğal çakıllı taş gibi seçenekler arasından seçim yapabilirsiniz.

Zemin dekorasyonunu en güzel ve en uygun fiyata sağlamak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Binlerce seçenek içerisinden tercihinizi yapabilir ve yaşam alanlarına değer katabilirsiniz. Geriye size ve sevdiklerinize bu yaşam alanlarında eğlenceli ve huzurlu vakit geçirmek kalır.

Granit Yer Döşeme Taşları

granit yer döşeme taşı

Granit Yer Döşeme Taşı olarak kullanılabilir mi?

Granitin en yaygın kullanım alanı tezgah malzemesi olarak görülse de granit, doğal taş yer döşeme için de güzel bir seçim olabilir.

Granit, genellikle mineral lekeleri veya damarlı görünümü ile çok çeşitli renklerde gelir. Farklı yüzeylerde mevcuttur, ancak cilalı bir yüzey, renklerini ve desenlerini vurgulamada en etkili olacaktır. Granit için mavi ve mordan griye, yeşile ve hatta paslı kırmızıya kadar çok geniş bir renk yelpazesi vardır. Özellikle suni granit en çok tercih edilen ürünlerden biridir.

Granitin banyo gibi ıslak alanlar için uygun olmasına rağmen, çok cilalı karoların kaygan olabileceğini unutmayın. Kaymaz bir yüzeye sahip olanları satıcınızdan temin edin.

Terrazzo yer döşemeleri de bu kategori içerisinde yer almaktadır. Farklı motifler ile sizlere sunularak mekanlarınıza değer katmayı amaçlamaktadır.

Mermer Yer Döşeme Taşları

mermer yer döşeme taşları

Mermerin güzel olduğuna ve döşeme için çarpıcı bir malzeme olabileceğine şüphe yok. Bununla birlikte, diğer bazı doğal taş döşeme türlerinden biraz daha fazla özen ve bakım gerektirme eğilimindedir.

Mermer çok gözeneklidir ve bu durum rengin solmasına neden olabileceğinden zemin ıslak bırakılmamalıdır. Ayrıca, bazı yiyecek ve içecekler ve asidik maddelerle temas ederse leke yapabilir. Bu yüzden suni mermer yer döşeme çeşitleri içerisinde oldukça sık tercih edilen bir üründür.

Tüm bunlarla birlikte, mermer, iyi monte edildiğinde ve düzgün bir şekilde muhafaza edildiğinde gerçekten çarpıcı bir şekilde güzel olduğu için popüler bir döşeme seçimi olmaya devam ediyor. Çok çeşitli renk, boyut ve kaplamalarda üretilir. İç ve dış mekanlarınıza stil ve zarafet katacaktır.

Wash Beton Karo Yer Döşeme Taşları

Wash Beton Karo Yer Döşeme Taşları

Yer döşeme taşı içerisinde farklı bir görüntüye sahip olan bir zemin kaplama çeşididir. Wash beton karo zemin yapılırken doğal dere çakılları ve mozaik taşlar kullanılır. Bu da zeminde suni granit ya da mermerden daha farklı bir görünüm oluşturur. Yıkanmış karo ya da çakıllı karo olarak da bilinen wash beton karo yer döşeme taşları genellikle park, bahçe ve yürüyüş yollarında peyzaj çalışması için kullanılır.

Doğal taş yer döşemesi ev içi yer döşeme taşları ve bahçe yer döşeme taşları olarak ikiye ayrılır.

Ev içi yer döşeme taşları

ev içi yer doşeme taşı

Ev içi zemin kaplama denildiği zaman akla ilk olarak parke zemin gelmektedir. Lakin günümüzde modern tasarımları ile dikkat çeken ev içi yer döşeme taşları doğal taş zemin dekorasyonu oluşturmak için oldukça ideal bir seçimdir. Bir eve misafirliğe gittiğiniz zaman dikkatinizi çeken ilk yerler neresidir? Tabi ki duvarlar ve zemin. Özellikle zemin kaplamaları bir evin tüm iç dekorasyonunu etkiler. Kaliteli ve şık bir zemin kaplaması evin görünümünü tamamen değiştirerek ilgi çekici bir dekorasyon oluşturmaktadır. Bu şık dekorasyonu sağlamak için de ev içi yer döşeme kullanılmaktadır. Özellikle evin genel havasına uyum sağlayacak granit, mermer ya da terazzo yer döşeme taşı klasik ahşap görünümünün yanı sıra evinize çok büyük şıklık katmaktadır.

Ayrıca ev içi yer döşeme parke zeminden çok fazla renk seçeneğine sahiptir. Farklı iç mekan dekorasyonlarına kolaylıkla uyum sağlayabilir. Ek olarak ev içi yer döşeme taşları suya, neme, aşınmaya ve darbelere karşı dayanıklıdır. Parke zeminden çok daha uzun ömürlüdür.

Ev içi yer döşeme taşı fiyatları kullanılacak olan ürüne bağlı olarak değişmektedir. Özkul ile iletişime geçerek iç mekan yer döşeme taşı ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Dekoratif yer döşeme taşları fiyatları konusunda ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Bahçenize Değer Katacak Bahçe yer döşeme taşları

bahçe yer döşeme taşları

Bahçe yer döşeme taşları; dış mekan yer döşeme taşı olarak kullanılan oldukça dayanıklı ve uzun ömürlü yer döşeme çeşitleridir. Bu dış mekan yer döşeme taşı kötü hava koşullarına dayanıklıdır. 4 mevsim doğal rengini korur ve zamanla renginde bozulma olmaz. Dış mekan yer döşemelerinin bakımı kolaydır. Kir tutmayan özelliği sayesinde dekoratif yer döşeme taşı içerisinde en beğenilen ürünlerdendir. Özellikle bahçe yer döşeme taşı bu doğal taşlar kullanılarak yapılmaktadır. Doğal taşlar hem bahçenin daha doğal gözükmesini sağlayacak. Hem de bahçe peyzajını natürel görüntüsü ile değer katacaktır. Sizler de bahçenizde bu şıklığın keyfini süreceksiniz.

Bahçe yer döşeme taşı fiyatları kullanılacak malzemeye bağlı olarak değişmektedir. Bahçe yer döşeme taşı fiyatları için Özkul ile iletişime geçmeniz yeterlidir. Özkul bünyesinde yer alan dekoratif yer döşeme taşı içerisinden dilediğinizi seçebilir ve istediğiniz mekana kaplama yaptırabilirsiniz.

Yer Döşeme Taşları Fiyatları

Mermer, granit, terazzo, wash beton karo ve daha bir çok çeşidi ile sizlere sunulur. Yer döşeme taşları fiyatları da malzemeye bağlı olarak değişmektedir. Özkul Karo olarak özenle ürettiğimiz ve tasarladığımız yer döşeme taşları hem ev içi hem de bahçe için uygundur. Firmamız ile iletişime geçerek hızlıca satın alıp mekanlarınıza şıklık katabilirsiniz.

Yer Döşeme Taşı Modelleri

Aşağıda yer döşeme taşı modelleri görebilir ve ev içi yer döşeme taşları( mutfak yer döşeme taşı dahil )ve bahçe yer döşeme ürünlerinden dekoratif yer döşeme taşı seçimi yapabilir ve satın alabilirsiniz. En güzel yer döşeme fikirleri burada. Hemen inceleyin!

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.