HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Villa Bahçesi Zemin Döşeme Fikirleri

13-04-2023 18:31
Villa Bahçesi Zemin Döşeme Fikirleri
Villa Bahçesi Zemin Döşeme Fikirleri

Villa Bahçesi huzurlu, pastoral ve normal hayatın koşuşturmacasından mükemmel bir kaçış olarak görülen bir yerdir. Bu noktada estetik ve şık bir alanda vakit geçirmek için bahçe yer döşemesi önemlidir. Bahçe için zemin döşeme fikirleri ihmal etmemeniz gereken bir uygulamadır. Doğru döşeme, bahçenizde büyük bir fark yaratabilir.

Bahçe için tercih edebileceğiniz bir çok zemin döşeme fikirleri vardır. Terrazzo yer döşemeleri bu fikirlerin başında yer alır.

Villa bahçesi zemin döşeme konusunda daha önce deneyiminiz yoksa veya bahçe yer döşemesi konusunda yeniyseniz, bu makale tam size göre. Bu yazıda, bahçe zemin döşeme modelleri içinde hangi taşların kullanıldığına dair fikirleri paylaşacağız.

Bahçe zemin döşeme, bahçe tasarımının önemli bir parçasıdır. Bahçe döşemesi için aralarından seçim yapabileceğiniz birçok seçenek var. Mükemmel bahçe döşeme seçimi konusunda yardıma ihtiyacınız varsa sizin için bazı ipuçları burada.

Bahçe Zemin Döşeme Çeşitleri Nelerdir?

Bahçe Taş Döşeme

Bahçe zemin döşeme ürünleri bahçenizi daha konforlu bir şekilde kullanmanızı sağlayacak ürünlerdir.  Bahçenize doğal güzellik katmak istiyorsanız mükemmel bir seçimdir. Zemini güzel bir şekilde tasarlanmış bir ortamda çok daha konforlu vakit geçirmeniz mümkündür.

Bahçe zemininde konforu sağlamak adına genelde taş zeminler kullanılsa da popüler bir diğer seçenek suni çimdir. Bahçe zemin döşeme çeşitleri şu şekildedir;

  • Bahçe bordür taşı
  • Bahçe karo taşı
  • Bahçe patika taşları
  • Çim taşı
  • Bahçe parke taşı
  • Bahçe Kayrak Taşı
  • Bahçe suni çimi

Eğer bahçenize davetkar bir his katmak istiyorsanız villa bahçenize küçük dokunuşlar yapma vakti gelmiş demektir. Mütevazi müstakil bir evden villa bahçesine kadar kullanılabilecek modern ve şık tasarımlı bahçe zemin döşeme fikirleri var.

Mükemmel dış mekan alanları yaratmak isteyen, ancak dış mekan zemin kaplama konusunda kararsız kalanlar için villa bahçesi zemin döşeme fikirleri ile geldik!

En Şık Bahçe Zemin Döşeme Modelleri

Bahçe zemin döşeme modelleri farklı özelliklere ve çeşitlere sahiptir. Bu nedenle tarzınıza uygun olanı bulmak biraz zor olabilir. İşinizi kolaylaştırmak için sizlere aşağıda villa bahçesi zemin döşeme modelleri ile ilgili alternatifleri listeledik.

Bahçe zemin döşeme fikirleri toprak ile teması önlemek için gereklidir. Özellikle kötü hava koşullarında çamura basmamak adına bahçe zeminine döşenecek kaplamalar hayat kurtarmaktadır.

Bahçe, park, yürüyüş yolu gibi alanlara döşenen bu dış mekan zemin kaplama modelleri oldukça çeşitlidir. Şimdi hep birlikte bahçe zemin kaplama modelleri nelerdir inceleyelim.

Bahçe Bordür Taşı

Bahçe Bordür Taşı

Bahçe bordür taşı, bir bahçenin kenarına sınır belirleme görevi görmek üzere yerleştirilen taşlardır. Farklı geometrik şekillerde üretilir. Bahçe bordür taşları granit, kumtaşı, beton veya tuğla gibi çeşitli malzemeler kullanılarak yapılabilir. Çoğu zaman bu taşlar bir bahçeyi farklı bölümlere ayırmak için kullanılır. Yaya trafiğinin sağlanması için yön belirler.

Farklı alternatiflere sahip olan bahçe bordür taşları model, tasarım ve ölçüye göre fiyatlanır. Bahçe bordür taşı fiyatları için hemen tıkla!

Bahçe Karo Taşı

Bahçe Karo Taşı

Bahçe karo taşı bahçe zeminine doğal bir hava katmak için tercih edilen bir modeldir. Mozaik, wash beton karo ve granit, mermer ve doğal taş gibi bir çok model ile karşımıza çıkar. Farklı renk ve desen seçenekleri ile bahçe zeminlerine estetik ve şık bir görünüm katar. Karo taşı fiyatları ise ürün çeşidine bağlı olarak değişir.

Bahçe Patika Taşları

Bahçe Patika Taşları

Bahçe patika taşları çimler arasında yürüyüş yolu belirlemek için kullanılır. Amaç çimlere basmamak için doğal bir yürüyüş yolu hazırlamaktır. Yürüyüş yolu bahçe taş döşeme alternatifi olarak patika taşları şık tasarımı ile dikkat çeker. Bahçe patika taşları beton ile yapılır fakat istek üzerine doğal görünüm sağlaması için ahşap ile kaplanabilir.

Bahçe patika taşı fiyatları için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Bahçe Çim Taşı

Bahçe Çim Taşı

Çim taşı bahçe başta olmak üzere yeşil alanlara şık bir görünüm katmak için kullanılan bir üründür. Genellikle altıgen şeklinde üretip ve zemine döşeriz. Taşların ortası boştur. Buralara çimler ekilir ve büyüdükçe taşların arasından çıkan çimler gözlenir. Zeminde estetik bir görüntü elde etmek için çim taşı harika bir seçenektir.

Çim taşı fiyatları için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Bahçe Parke Taşı

Bahçe Parke Taşı

Bahçe parke taşı modelleri bahçelerde yürüyüş yolu oluşturmak için kullanılır. Parke taşı modelleri bahçe içinde yön bulmak, çimlere ve çiçeklere basmadan yürümek için kullanabilirsiniz. Genellikle betondan üretimi yaparız.

Beton parke taşları bahçe zemini için uzun ömürlü ve dayanıklı bir dış mekan zemin alternatifidir. Kötü hava koşullarına karşı dayanıklıdır. Aynı zamanda dekoratif ve şık tasarımları ile tüm dikkatleri üzerine çeker.

Bahçe parke taşı fiyatları için tıklayınız.

Bahçe Kayrak Taşı

Bahçe Bayrak Taşı

Bahçe kayrak taşı doğal görünümü ile dikkat çeken bir dış mekan zemin çeşididir. Çim taşı olarak da kullanabileceğiniz gibi sadece yürüyüş yolu yapmak için de kullanabilirsiniz. Kayrak taşı derz dolgulu döşenir ise yürüyüş yolu, dersiz döşenir ise çim taşı olarak kullanılır.

Bahçe Suni Çimi

Bahçe Suni Çimi

Bahçe suni çimi son yılların en popüler bahçe döşeme fikirleri arasında yer almaktadır. Suni çim dayanıklı, uzun ömürlü ve konforlu bir dış mekan zemin kaplama örneğidir. Evinizin bahçesine şık bir dokunuş katmak için güzel bir alternatiftir. Hem doğal hem de yumuşak yapısı ile doğal çimden hiçbir farkı yoktur. Hatta bakım maliyeti de oldukça düşüktür. Bahçe için suni çim çeşitlerini incelemek için tıklayınız.

En Şık Bahçe Zemin Döşeme Fikirleri

En Ucuz Bahçe Zemin Döşeme Fiyatları

Yukarıda belirttiğimiz gibi villa bahçesi zemin döşeme modelleri bir çok alternatife sahiptir. Bu nedenle de farklı yapılara ve özellikleri ile dikkat çeker. Her bahçe taş döşeme ürünün farklı bir fiyat skalası vardır. Özkul Yapı olarak bir çok bahçe yer döşemesi alternatifine sahibiz. Bizimle iletişime geçerek bahçe zemin döşeme fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.